10 Начина да себе си и друго обучение развалят

Понякога развали себе си обучение и др става доста прости, вие дори не е необходимо да се полагат специални грижи. За някои това се оказва спонтанно и със завидно постоянство. Ние ви донесе най-добрите 10 начини, по които жените могат ефективно да се поглезите и друга форма на обучение.
- "Тези духове са напълно подходящи за начина ми на спорта!" Най-лошото нещо, което може да направи - е да се използва парфюм, преди тренировка. Каквото и да е безупречно вашите вкусови предпочитания, миризмата вероятно няма да се угоди на всички. И някои от тях може да има главоболие. И неизбежно слаб мирис на пот смесва с дори най-елитната парфюм, това е малко вероятно ще украсяват.
- "Антиперспиранти намесва отпуск токсини в пот!" Много от момичетата, след като прочетете статии за интернет интелигентен, отказват против изпотяване не се пречи на отделянето на пот. Представете си за момент, без значение какво е "аромат" излезе от стаята, ако всеки използва това правило! Преди да посетите фитнес или аеробика класове винаги използвайте антиперспирант - по-добре е, ако това ще бъде лесно да се пръска с много тънък и не остра миризма.
- "Затворете прозореца, студено ми е!" Ако стаята ужасно задушно и климатикът не работи, не го правят поради страх от мъченията всички се събраха, за да настине заявката за затваряне на прозореца. Би било много по-хуманни, ако сте просто ще стои далеч от прозорците. За тази цел можете да дори леко коригира програма за обучение. Повярвайте ми, на чист въздух е много важно по време на тренировка!
- "Просто не се поти!" Много момичета правят всички упражнения бавно, без товар, така че в никакъв случай не се поти, не се изчерви, не се развалят косата ... и тя служи лош пример за другите момичета. Тези тренировки не дават никакъв ефект, трябва да се занимава с материални усилия! Ето защо, да приеме факта, че изпотяване по време на работа се, че е нормално, това, което е повече, индикатор за достатъчно натоварване.
- "Но вие правите грешно!" Някои хора са склонни да се всичко и винаги раздаването им ценни съвети. Повярвайте ми, това е треньор, а ако сте собственик никой отива, хората правят коментари просто грозен. В екстремни случаи, може да се обърне към треньора и го помоли да помогне на човек, който не е в състояние да се справят.
- "Coach, сигурен ли си, че абонаментът ми е изтекъл?" Избягване по време на тренировка с личните си проблеми, отклоняване на треньор, много грозно и седименти от подобни скандали ще остане с всички присъстващи. Всички актуални въпроси трябва да бъдат разгледани или към класа, или след, но не и по време.
- "О, забравих да изключите телефона отново!" Особено като забравяне пречи на класове, като йога, в които трябва да се отпуснете и да почувствате мира. Ако вашият телефон и след това произвежда трели, той може да действа всичко готино ми лази по нервите, и ще бъде много неприятно.
- "Тези кратки шорти и прозрачна отгоре, така че давай!" Твърде открито облича с фитнес зала, да ги направиш всички мъжката част (те са ви гледа), цялата женска роля (те осъдят) и да се разсейва всеки сега и тогава пречка за мнението на другите.
- "Make-силно ... и сега по-тихо ..." Хората, които от време на време, за да се намери виновен с качеството, обемът на музиката към ужасно акт на околните нерви.
Ако не ви харесва музиката, можете да запишете вашия диск и да го предложи на треньора.
- "Защо се събират косата преди тренировка? Аз ще отида с нея! " Развяващи косата си, особено ако те са много дълги и ако трябва да падне върху имота ще бъде неприятно за хората, които са на тяхна Exercisers и на пода. В допълнение, по такъв косата по-бързо от Мара, и в края на упражнението изглежда много помия. Най-добре е да се съберат на косата в плитка.
Тези 10 начина да прецакаш себе си обучение, а други работят безупречно. Ако все пак искате да оставите добро впечатление за себе си, трябва да се избягват такива ситуации.
Видео: 9 смущаващи грешки, които жена да развалят живота си. Сатя Дас. 12.16.15
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
Спиртни escentric молекули
Дезодорант против изпотяване
Fresh парфюм
План за обучение в салона за момичета
Елипсовидни духове
Spirits "Червената Москва"
Парфюм Лейди Гага
Духове Mex
Парфюм Paloma Picasso