LadyVu.com

Най-бляскавите обувки 2012

Потърсете най-бляскавите обувки за празнични вечери или фешън парти с приятели? Гарантирам ти, че да сведете до минимум всички шията с някоя от тези модни чифта обувки. Днес той е най-бляскавите обувки през 2012.

Cъдържание

Кристали завинаги

Няма нищо по-добро, ако искате да изглежда бляскав, можете да добавите малко празничен блясък. Тези прекрасни обувки бадеми цветове, за да отговори на всички ваши изисквания. Малко количество от кристали и висока метална тока, всичко, което ви трябва. Голям избор за открита черна рокля.

блок на цвят

Къса черна рокля обувки и атрактивен виолетов цвят с черна пета и в капачката на петите е умен комбинация. Тя също така ще изглежда страхотно с чифт бели панталони.

За обувки ботуши

Никога не се обърка с боти до глезена, когато става въпрос за това, за да добавите елегантност и острота на зрението. Обикновено стилен чифт черни велурени боти с чорапогащи и сложна структурна мини-рокля тъмно сянка ще изглежда много интригуващо. Да, те не разполагат с блясъка и блясък, но те повече от компенсира тази липса на изискан дизайн и гъвкавост. Не ги носят с коктейлна рокля, тесни дънки или рокля-пуловер.

великолепен блясък

Shiny и пенливо по цялата дължина, тези сладки обувки перфектният избор за почивка страна. За да не се приличат Коледа играчка от главата до петите, не ги нося заедно с други блестящи неща, изберете плътен цвят черно или други силни и тъмна сянка. Особено добре тези обувки изглеждат страхотно с форма прилепнали дрехи на зелено, тъмно синьо и черно.

атлас

Новият ми фаворит сред бляскавата обувката през 2012 г., е най-прекрасни сатенени обувки. Благодарение на елегантен копринен сатен лента вързана на чорап, обувки просто поразителни, за да гледаш. Има опции с сиво-кафява и корал панделка, но аз съм пристрастен към драматична комбинация от синьо и сребристо сиво.

Видео: Обувки

Видео: Сватбени обувки най-красивите снимки

Видео: Най-добрите филми на 2012 №1. Най-добрите филми от Kinat

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
© 2022 LadyVu.com